13 Aralık 2011 Salı

Necron UPS ile Temiz Enerji


Her geçen gün hızla artan enerji ihtiyacını karşılayabilmek adına çeşitli enerji kaynaklarını kullanmak durumunda kalıyoruz. Enerjikaynaklarının çeşitliliği bunlar arasında seçimler yapmaya zorunluluğunu beraberinde getiriyor.

Bulunan yöntemler ihtiyaçlarımızı karşılasa da özellikle doğaya yapmış olduğu olumsuz etkilerinden ötürü canlı yaşamını tehdit ederek dengelerin bozulmasına sebep oluyor. Enerji ihtiyacımız adına kullandığımız kaynakların etkileri gözle görülür hale geldiğinden beri temiz enerji kaynaklarına ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu daha iyi anlamaya başladık.

Temiz enerji denince ilk akla gelen elektrik enerjisi oluyor. Doğa ile dost, ekosistemde yaşayan canlılara saygılı bu kaynağın kullanımı adına bir çok ürün geliştirildi ve geliştirilmeye devam ediliyor. Özellikle günlük yaşantımız içersinde evimiz, iş yerimiz, fabrikalarımız sürekli kullandığımız elektrik enerjisi ile çalışan cihazlarla dolu. Bu cihazların arıza yapması günlük yaşantımızın işleyişini aksatabilecek sıkıntılara sebep oluyor. Tam bu noktada çözüm için geliştirilen birbirinden farklı cihazlar karşımıza çıkıyor. Bunların başında UPS, regülatörler ve jeneratörler gelmekte. Bu cihazların artı ve eksi yönleri tercihlerimizi yönlendirebilmemiz için çok önemli. Enerji ihtyacımızın sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde işleyebilmesi için ihtiyacımız olan cihazlar işleyiş açısından farklılıklar gösteriyor:

Regülatörler: Şebekeden gelen elektrik enerjisini dengeleyerek size doğru değerlere sahip bir elektrik enerjisi sağlar. Enerjinin doğru değerlerde size ulaşması cihazlarınızın ömrünü uzatır ve düşük ve yüksek voltajdan dolayı bozulma riskini ortadan kaldırır. Ani elektrik kesintilerinde doğabilecek sorunlar için çözüm sağlamaz.

Jeneratörler: Sıvı yakıt kullanarak (benzin, mazot v.b.) size içinde bulunan motor sayesinde elektrik enerjisi üretir. Elektrik enerjisi olmadığında faydalıdır fakat hem tükettiği sıvı yakıtlardan dolayı doğaya zararlı gazlar çıkarır hem de sesli çalışması ve fazla yer kaplamasından dolayı kullanışsızdır.

UPS'ler: Elektrik enerjisi ile çalışır. Şehir şebekesinden gelen elektrik enerjisini dengeleyerek doğru değerlere sahip elektrik enerjisi sağlar. Bu sayede hem cihazlarınızın ömrünü uzatır hem de düşük ve yüksek voltajdan dolayı bozulma riskini ortadan kaldırır. Ani elektrik kesintilerinde devreye girerek elektrik kesintisinden haberiniz dahi olmadan cihazınızı en sağlıklı şekilde güvenle kullanabilirsiniz. Muadil cihazlara nazaran az yer kaplar ve sessiz çalışır. Daha ekonomik ve doğaya hiç bir zarar vermez.

Necron UPS'ler elektrik enerjisi kullanan tüm cihazlara uyumlu ve cihazlarımızı güvenle kullanabilmemiz için gerekli tüm donanıma sahip son teknoloji ürünü cihazlardır.


Ürün tercihi ve diğer sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz:


Istanbul Office:
Organize Deri Sanayi Bölgesi
18.Yol Tuzla/İSTANBUL

Tel: 0 216 494 0 444 Pbx
Fax: 0 216 494 3 000

Hiç yorum yok: