13 Aralık 2011 Salı

Necron UPS Ev çözümleri

Necron UPS, evinizdeki kıymetli eşyaları voltaj ve elektrik kesintisinden korur. Kış yaklaşırken, özellikle kötü hava şartlarında ani voltaj dalgalanmaları, kesintiler ve elektrik tekrar geldiğinde oluşan yüksek voltaj hemen veya zaman içerisinde cihazlarınızın arızalanmasına ve ömrünün kısalmasına yol açar.

Sıcaklığın çok düşük olduğu dönemlerde kombinizin 1 saat çalışmaması evinizi sokak ile aynı sıcaklığa düşürür. Necron UPS tarafından kombiler için özel olarak tasarlanan K-Jen serisi kesintisiz güç kaynakları, Kat kaloriferinizin veya kombinizin çalışma sürekliliğini ve emniyetini en üst düzeyde sağlar. Banyo yaptığınız sırada elektriğin kesilmesi panik yaratmaz çünkü sıcak suyunuz akmaya devam eder. Necron UPS bağlı olan kombinizin kartı yanmayacağı içinde servis gelene kadar üşüme veya bir komşuya, akrabaya sığınma zorululuğunuz olmaz.

Necron UPS, K-Jen serisi cihazlar kombiniz için en önemli koruyucu etkendir. Eşyalarınızı sevin, onları koruyun çünkü onlar sizin rahatınız için var...

Hiç yorum yok: